På dejt med - Jessica Andersson

fredag 05 apr

Teatern / Folkets Hus

Kategori: Konsert
Tid: 20:00 - 21:30
Plats för 399
Pris: 495.00 SEK
Arrangör: Krall Entertainment AB
Hemsida: www.motalafolketshus.se
 
Detaljer

Obs! Vi säljer inga biljetter på Viagogo detta är falska biljetter


Garderob/restaurang öppnar kl 18:30 kostar 20 kr.

Vid evenemang i teatersalongen är det inte tillåtet att ta med ytterkläder in i salongen.

Vi erbjuder då bevakad garderob.


Krall Entertainment presenterar:
På dejt med - Jessica Andersson

Ja, alltså jag kommer ju på dejten precis som jag är, så du behöver inte göra dig till med en blomma eller så ,bara ta med dig din biljett och kom som du är. I Like Natural Charm :)
Jag ska försöka vara så ärlig och öppen som möjligt och berättar om mig själv... sjunga en hel del, och bjuda på några oväntade överraskningar ;)
Sen hoppas jag att du liksom jag har humor och gillar att skratta, och att kemi uppstår så att vi får feeling och kanske till och med vill dansa!
Känns spännande...Vi ses!/ Jessica

Jessica Andersson har bl.a. medverkat i melodifestivalen 7 gånger och vunnit en av dessa med duon "Fame" tillsammans med Magnus Bäcklund - Fått en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll i musikalen Little Shop of Horrors 2008 - Skrivit den självbiografiska boken "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var"  (2009) som sålt i över 120.000 exemplar - Legat 98 veckor i sträck på Svensktoppen med låten I did It For Love, som även blev utsedd tillårets låt 2010 - Vunnit Let's Dance (TV4)2010 - Som förlängning till den självbiografiska boken släppt albumet 40.14.4 som hon skrev tillsammans med Peter Le Marc och Marit Bergman (2013) - Medverkat i sommarturnén Diggiloo i hela 14 av 16 säsonger - Varit programledare för Ensam mamma söker (TV3) i två säsonger varav den senaste kommer att sändas parallellt med denna turné (2019).

Detta blir Jessica Anderssons första konserthusturné i eget namn. Turnén sträcker sig över hela landet ifrån Ystad till Luleå och besöker 35 städer.

Konsert med liveband 90 min utan paus.MATERBJUDANDE:

Helstekt kalvrygg med ugnsrostad potatis ,örtsallad och rödvinssås 149 kr  exkl. dryck

Vegetariskt: Fylld Zucchini med grönsaksfräs och halloumi 149 kr exkl. dryck

Maten serveras från kl. 18.30. Ring och boka bord 0141-480 50 alt Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen